10CC

Ik kwam van de week een filmpje tegen op Youtube van 10CC, ze speelden (een deel van de band) in een cd-winkel in Leiden. Als ik langs die platenzaak gelopen zou zijn zou ik echt een enorme drang krijgen om daar naar binnen te lopen, want 10CC is altijd al een te gekke band geweest. Héél veel hits, getalenteerde muzikanten/componisten zoals de jaren 70 echt heel veel van dit soort gasten heeft voortgebracht…..Blogbezoeker Mike Manders deed het geluid van 1 van de gigs waarvoor ze in NL waren en bevestigde al wat ik dacht: Die gasten zijn nog steeds goed, in liedjes, maar ook in hun sound.

Check 10cc hier in de platenwinkel, check wat hits hier, hier, hier en hier…

5 reacties

 1. Hi Sven, ik ben natuurlijk een enorme 10cc fan, maar toch zo zonder Eric S, klinkt het meer als 5cc als 10cc ; ). Ciao, happy Queensday

 2. Hee Mike, ja, dat is zo, ik las later dat hij er helemaal niet meer bij zat. Godley & Cream ook niet, toch? Anyway, die liedjes blijven goed, en ouwe mannen hebben gewoon meer ervaring met hoe het hoort te klinken…Thanks, ik zat vandaag en gisteren de hele dag op het museumplein voor Radio 538. Hoop ellende vergeleken met 10cc.

 3. Hee Sven, ik deed niet alleen het concert, ik mixte ook in de studio de live-liedjes voor de radio-uitzending die vorige week is uitgezonden bij KRO’s Legendarisch Live. Tijdens het concert hadden ze uiteraard hun eigen FOH technicus mee. in de studio mocht ik het lekker alleen doen!

 4. That’s a different mic….. toedeloe….!

  M

 5. al die mic’s
  in ieder geval, het was een leuke klus!
  ik ben vanaf nu 10cc fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *