2008 was goed!

ilse-aline.jpg

Ja, 2008 was goed. Privé, maar zeker ook zakelijk. Bijna elke dag een nieuwe post op de site en de kijkersaantallen zijn behoorlijk gestegen, en krijg er een hoop leuke reacties op. Dus ik ga nog een poosje door, hopen dat het zinvol blijft…..

Een hoop leuke dingen gedaan ook: Eurosonic, Noorderslag, opnames voor de nieuwe plaat van Martin Verdonk, De Musical Fame, albums gemixt voor het Koningstheater, Allerlei opnames in Wisseloord van Mike Boddé tot SnoopDogg met Willie Nelson, en Nelly Furtado tot Gerard Joling en Kane (Voor de dingen die ik in Wisseloord heb gedaan kijk je hier…) , Rockin’ Park, Een te gekke plaat opgenomen en gemixt voor Agog, DVD- opnames met Eurosound gemaakt bij Anouk in het Gelredome, Koninginnedag gedaan voor 538 op het Museumplein, Evita de musical, Sunset Boulevard de musical, DVD opnames en mix voor the original 60’s soul & blues revue, Live bigbands gemixt (héél leuk) op het Jazz festival Enschede, Trijntje Oosterhuis gemixt voor radio 538 bij Evers staat op, de band “Live” gemixt op Beatstad in den Haag, De zwarte Cross, verschillende leuke dingen voor SBS6 in Wisseloord, allerlei vaste klussen zoals het uitzenden van Kerkdiensten door het hele land op zondagochtend, nasynchroniseren bij Hoek & Sonépousse en Dubb4, Volgspot en allerlei andere leuke dingen gemixt en opgenomen, bij mij in de studio en weet ik veel waar.

Leuke spullen gekocht, Manley, SPL en Summit compressors, Klein & Hummel en B&W 801 speakers, AEA Microfoons, de SE Gemini waar SnoopDogg en Willie Nelson mee zijn opgenomen, een hardware Waves limiter, en nog veel meer. De studio gaat lekker. en in alle eerlijkheid: het klinkt goed daar.

Leuke concerten gezien van The Yellowjackets, Volbeat, Arrow Classic Rock en meer. Thuis gaat alles nog steeds prima, Ilse en ik zijn alweer dik 7 jaar going strong, maar het mooiste van dit jaar heeft helemaal niets met audio of muziek te maken: op 18 augustus om 22:20 werd onze dochter Aline geboren en dat is het beste wat mij en ons is overkomen. Ik wist dat een kind leuk zo zijn, maar nooit gedacht dat het zó leuk zou zijn. We genieten maximaal hier.

Moraal van het verhaal: 2008 was méér dan goed, het was te gek! En daar ben ik al mijn vrienden, familie, opdrachtgevers (wat meer dan eens ook vrienden zijn geworden) dankbaar voor!

Bekijk hier wat ik nog meer heb gedaan in Wisseloord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *