30 jaar Livemusic

Man, Livemusic bestaat al 30 jaar, niet te geloven. Ik ken ze vanaf het pand aan de Looijerstraat in Arnhem, megaknus en toffe uitstraling, maar véél te klein….nu zitten ze in de Olde Barneveldstraat in een vet groot en mooi pand met mooie spulletjes. Er kan veel gebeuren in veel tijd 🙂 Ik zie nu net dat ze morgen al een open dag geven (met gratis bier!) met een demo van Michael Schack, dat zal lekker tekeer gaan. Dus morgen effe kijken!

Check de Livemusic site hier…

3 reacties

  1. Had er nog nooit van gehoord maar de site ziet prima uit. Alleen, als ik de teksten op hun site lees dan verwacht ik ook wat maar klik je op microfoons bijvoorbeeld dan zie je toch een heleboel semipro spul. Is dit niet gewoon een soort feedback van het Oosten? Prijzen zijn trouwens wel behoorlijk scherp!

  2. Nou, feedback is meer de Livemusic van het westen. Semipro en pro eigenlijk, maar aangezien je van semipro meer verkoopt hebben ze daar meer van. Maar ook gewoon SSL, Avalon, PTHD etc in de winkel. En altijd koffie en bier!

  3. Oh, ik had even een steekproef gedaan bij de mics en de mixers maar die randapparatuur heb ik schijnbaar gemist… En ja, misschien moeten wij ook ons ook maar richten op de semipro hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *