Audient controller/mixer

Op de Frankfurter Musicmesse die deze week weer begint zijn er weer allerlei fabrikanten die nieuwe apparatuur gaan presenteren, waar Audient er ook weer één van is.

In navolging op hun Zen mixer/controller komt er nu een kleinere versie uit, de ASP2802. Doet me denken aan een SSL Matrix, maar aangezien die écht alles kan (behalve het gras maaien en de was doen) zal dit een afgeslankte versie zijn. Toch zijn de specs niet verkeerd: 28 analoge inputs bij mixdown, moving faders voor zowel DAW-control als ook analoge control, transport control, een stereobus-compressor en meer. Wat voor protocol ze gebruiken voor communicatie met je DAW (bijv. HUI) is mij nog niet bekend, maar HUI zou best handig zijn wat Protools betreft. Geef je ogen goed de kost in Frankfurt zou ik zeggen….

Check de ASP2802 hier….

3 Comments

 1. Dat ziet er interessant uit zeg. Ben wel een fan van Audient, heel goed spul en relatief betaalbaar. Een tijdje terug heb ik hun Mico gekocht, heel fijn ding. Die is inmiddels te koop voor rond de 450 euro, echt een spotprijs voor wat je krijgt. Ik geloof niet dat er HMX zit op de mic pres van de ASP2802, en dat was nou wel heel mooi geweest.

 2. Audient is te gek spul ja, degelijk en goed klinkend. Toch relatief onbekend hier, terwijl ze in de UK een hele goeie naam hebben en er ook goed verkopen. Hun ASP-console is ook echt een te gek ding, staan er meerdere van in Nederland. Ik heb ooit geblogd over het feit dat ze een samenwerkingsverband hadden met David Manley, maar daar is tot op heden nooit wat uitgekomen, vreemd is dat.

  Groeten,
  Sven

 3. Jan Frans,

  Is jou Mico nog te koop?

  Hoop snel wat van jou te mogen horen (mogelijk ook via mail? kestond@gmail.com)

  Gegroet,

  Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *