Audio Highlight van de dag

…maandag is voor mij wat veel mensen “papadag” noemen: Ik probeer werk af te houden om relaxed thuis te zijn bij onze dochter en leuke dingen te doen. Ik ben natuurlijk elke dag papa…

Anyway, veel doe ik niet wat audio betreft, maar toch zorgde de UPS-man vanochtend voor de audio highlight van de dag: Via Michiel Hollanders van Joystick audio (check de SSL aanbieding daar) werden er 2 nieuwe EQ modules voor mijn SSL X-rack afgeleverd….cool!

3 reacties

  1. Nice, gefeliciteerd, wel een beetje genoten van de papa dag dan? Zit je rack al vol nou of heb je ze ipv andere modules? Heb je deze met een voorkeur verkozen boven de ‘SuperAnalogue’ EQ module of was dit de betere aanbieding??
    Lijkt wel een interview zo met al die vragen… Had nog andere vragen voor je nu ik het er toch over heb maar ik kom denk ik woensdag even naar Bemmel… Je hoort t wel!

  2. Ik ken de sound van de “zwarte” SSL 4000, en die van de SSL 9000 waar de superanalogue serie op gebaseerd is. Ik vind de zwarte voor rock meer mijn smaak. Maar het scheelt niet heel veel hoor, klinkt gewoon goed allebei. Vorige week nog met een 48 kanaals Duality gewerkt, klinkt ook ge-wel-dig.

    Je kan woensdagmiddag naar Bemmel komen, je kunt ook eind van de middag/avond naar mijn studio komen, ik zit daar dan te mixen. Dus als je zin hebt om langs te komen hoor ik het wel. Neem aan dat je Protools vragen hebt?

    Bedankt voor het interview. šŸ™‚

  3. En ja, ik heb zwaar genoten van Papadag! Altijd lachen met Aline, liep om 0930 alweer in het bos vanochtend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *