Behringer neemt Midas over

Het ligt iets genuanceerder, maar het komt er in feite wel op neer: Behringer neemt Midas over. Heavy hoor, vraag me af wie hier het meeste voordeel uithaalt. Nooit gedacht.

Roel Toering, bedankt voor de tip over dit artikel!

8 Comments

 1. Midas en Klark Teknik zijn dus overgenomen door Music Group, dat tevens eigenaar is van Behringer, dus niet direct door Behringer.

  We hoeven er dus niet bang voor te zijn dat er dalijk een Behringer XL8 uitkomt ofzo..

  Feit: Music Group is dan weer van Uli Behringer…

 2. David Cooper blijft gewoon voor Midas werken. Cooper is de man achter de xl4. xl8 en pro6. Ik denk dat het voor beide partijen een vooruitgang is. Behringer gaat natuurlijk gebruik maken van de kennis van Midas en Midas heeft met Behringer een bedrijf achter zich staan dat veel meer geld wil investeren in nieuwe ontwikkelingen. Bij Bosch was Midas toch een beetje de vreemde eend in de bijt.

 3. waarom koen ?
  ergste wat kan gebeuren is dat die behringer “dingen“ nu blauw of paars worden … of juist andersom ..
  naja kan ik mee leven.

 4. @Koen
  Stel je niet zo aan! Jij werkt met Digico, niet met Behringer of Midas!

  En dan nog, wat is er mis met (de oude serie van) Behringer? Ik bedoel, een 6 kanaals mixer met alles d’r op en d’r aan, voor 100 euro, mag je niet veel van verwachten en moet je ook NIET doen, vergelijken is dus ook NIET eerlijk! Je wil trouwens niet weten wat de Behringers die ik regelmatig gebruik allemaal meemaken, in de regen, los in een tasje in de aanhanger, enz. enz. enz. En en ze gaan al een jaartje of 5 mee ZONDER te repareren(ietswaar ik echt van sta te kijken)!

 5. Nou, ik weet niet wat er gaat gebeuren. Maar kijk eens naar crest, die zich bij het peavey groepje voegde…
  @ wytse, ik werk liever op iets analoogs, vind dat je bij de basis moet beginnen. Ik Denk ook dat een digico een valse start was.

 6. Leuk, het houdt de gemoederen wel bezig. De tijd zal ons leren wat er gaat gebeuren….Ze zullen er hopelijk allebei beter van worden. De live-wereld zal altijd blijven bestaan, er is genoeg business om beide partijen naast elkaar te laten bestaan, met het voor hun bedoelde marktsegment.

 7. Vandaar die behringer tafeltjes die zoveel op de Midas leken.. verklaard het..

  nou ik ben nog altijd blij met die van mij ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *