DAMN!

Stop talent bij elkaar met een goed liedje en dit is wat je krijgt. Echt te gek. En laat Daniel Lanois het maar produceren. Weet zeker dat er genoeg malloten zijn die dit een mafkees vinden en er om zullen lachen, maar think twice. Meer talent in z’n linker kleine teen dan een boel “A-artiesten” uit Nederland. Damn wat goed dit. Een cello- en backingvocaldub en klaar ben je.

5 reacties

  1. Erg fijn ja! Moet ook geweldig zijn om zoiets op te nemen. Is die Jerry Garcia-lookalike echt Daniel Lanois? Had ik nooit herkend. De drummer is Brian Blade, een van DE jazzdrummers van dit moment, echt een beest. Heb je hem wel eens met het kwartet van Wayne Shorter gehoord? Check dit eens: http://www.youtube.com/watch?v=R2no1x7gQyA

  2. Yep, Daniel Lanois ziet er uit als de zwarte Yeti maar laat em maar schuiven.

    Of ik Brian Blade wel es heb gehoord? Jazeker…Deed met Eurosound ooit de Jan Steenzaal tijdens het North Sea Jazz, jaartje of 5 geleden, en daar kwam het Wayne Shorter kwartet voorbij. Goeie sh*t, Wayne Shorter wel op eenzame hoogte toen, door een Brauner mic trouwens.

  3. Zo’n 5 jaar geleden heb ik hem ongeveer ook gezien. Wat mij betreft het meest indrukwekkende concert dat ik ooit heb bijgewoond. Erg stoer dat je het geluid voor die band hebt mogen doen, RESPECT!

  4. Haha, bedankt, maar mijn rol was helaas nihil: artiesten van het formaat Shorter nemen gewoon hun eigen tech mee. Maar toch: Wel vet, Blade ook trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *