Derksen tells em how it is

Ik houd van Voetbal, hoor graag Johan Derksen orakelen (wat niet wil zeggen dat ik het altijd met hem eens ben) maar in onderstaande mening kan ik me, ondanks dat ik de muziek van Borsato e.d. en de muzikanten om hem heen niet verkeerd vind, toch heel in vinden. De gemiddelde radiozender SUCKS!

4 reacties

 1. Sja…

  Hij slaat de spijker wel redelijk op z’n kop…

  En over Borsato: ik ben absoluut geen fan van hem. Ik vind hem vooral live niet goed uit de verf komen (voorzichtig gezegd). De goede show en de muzikanten eromheen maken voor het grote publiek veel goed, maar helaas val ik niet onder het grote publiek.

  Geef mij maar een artiest als bijvoorbeeld Caro Emerald, die ook live overeind blijft.

 2. Ha Corstian,

  Ik ben ook geen fan, vind wel dat ie goed werk aflevert, live en op het podium. Maar de zwakste schakel is meestal Borsato zelf ja.

  Caro Emerald was op Noorderslag helemaal te gek, en voor ons ook goed te mixen, o.a. omdat het zo stil is op het podium. Geen drummer (dj), toetsen uiteraard via DI, contrabas zonder amp en iedereen op in-ears. Alleen een beetje herrie van de gitaaramp en de blazers. Heel weinig ellende op het podium en dus goede scheiding zonder dat het heel klinisch wordt.

  Maar de moraal van het verhaal: Voor goede muziek moet je meestal niet bij de radio zijn.

 3. haha altijd mooi zijn commentaar. Ook niet altijd overal mee eens.
  MAAR grotendeels heeft hij inderdaad gelijk!
  Gelukkig wordt er ook wel goeie muziek gedraaid, maar wel veel troep.
  Ik irriteer me bijv. tegewoordig veel aan al die heren die zogenaamd singer/songwriter zijn. Zingen alsof ze hun kl*ten net hebben laten verwijderen en een beetje spelen op een gitaar. Sommige zijn helden zoals James blunt en Johm Mayer.
  Maar ook zoveel slechte dingen komen eruit. Veels te hoge stemmetjes, en het komt allemaal bewerkt/vern*ukt uit de computer.
  En die Nederlandse artiesten… daar zijn de meningen over verdeeld. Maar de echte muziekliefhebbers hebben over het algemeen wel andere smaak geloof ik.
  Alleen jammer dat er zo weinig ‘grote’ concerten met Nederlandse top-rock bands/artiesten zijn hier in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *