Don’t believe the hype!

Ik had het pas over de nieuwe Toft mengtafel, wat vast een te gekke mengtafel is, en niet voor niets te gekke recensies krijgt.
Aan de hand van die goede recensies kopen mensen apparatuur. Best raar eigenlijk, want vaak hebben deze mensen die apparatuur alleen in de muziekwinkel beluisterd of getest. Zelf probeer ik altijd de apparatuur een paar dagen, of in ieder geval zolang mogelijk, uit, omdat je in een winkel nooit in je eigen luisteromgeving bent.

Bij goede recensies zie je dus dat er grote aantallen van dat stuk apparatuur verkocht worden. Puur door de hype die door de marketing-machine van de fabrikant in gang wordt gezet.

Iets wat niet zo heel goed gehyped word en was zijn de mengtafels van TLaudio, Tony Larkings geesteskind. Dat zijn buizen mengtafels, die een waanzinnige klank schijnen te hebben. Buizen kunnen echt te gek zijn, en zou best wel es zo’n tafel willen proberen. Minstens net zo goed als die Toft tafel denk ik, wellicht iets duurder. Maar ja, ga je voor geld, of ga je voor klank? Enfin, das weer een ander onderwerp.

Enfin, check TL audio hier…, of hype ik nu zelf?

Meer over bij “As loud as” muziek opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *