Ergernis: Fans

Man, wat een leuke klus al niet voor irritatie kan geven. Afgelopen week kon je op dit blog nog lezen dat ik met N-e-l-l-y F. en de duitse band R-a-e-m-o-n-n heb gewerkt, en in mijn enthousiasme een foto van die sessie erbij gezet. Naief misschien…

De volgende dag was het al raak. Fans, die zich voordoen als de één of andere officiele N.F. fanclub, die info willen. Maar nog gekker, ze maakten uit het verhaal op dat ik een track heb opgenomen voor NF’s nieuwe album. Dat stond helemaal niet op mijn blog, omdat het simpelweg niet zo is. Ben dubbelblij dat ik niet heb genoemd voor wat het dan wel was.

Met WordPress, het programma waar ik mijn site mee maak en onderhoud, kan ik ook zien wie er allemaal links hebben gemaakt naar welke pagina op mijn site dan ook, en jawel, tientallen sites over de hele wereld linken naar mijn site, inderdaad, omdat ik de nieuwste single voor NF heb opgenomen….volgens hun dan. En met foto natuurlijk…

Opeens kan ik me nóg meer voorstellen bij de artiesten die privacy willen hebben. Voortaan alleen nog maar foto’s en details met wachtwoord, wie ze wil zien, moet maar even mailen!

2 reacties

  1. Haha, zo zie je maar wat een fotootje allemaal niet kan doen en hoe snel mensen je dus kennelijk gevonden hebben! Ow, by the way, ik heb ook een link naar je site op mijn site…ik wacht nog steeds op het moment dat dit andersom ook zo is ;-). Dusss…succes met het opnemen van die eerste single dan, he? < GRAPJE MENSEN !!!!!!

    X

  2. Je staat erbij Chantal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *