Go back to the zoo

Ik kende de naam maar ik had er nog nooit iets van gehoord. Op Noorderslag had ik ze onder de faders, en dit is wat ik er van gebakken heb. Heel tof bandje als je het mij vraagt.

4 reacties

 1. Nicely done, dude!

 2. Chiel Stapelbroek

  Back to the Zoo is zeer zeker een te gekke band! Zulke bandjes wil ik wel meer zien in Nederland! Hoe was hun geluid verder? Nog rare/nare dingen binnen gekregen?

  Jammer van dat bier,… zou er een ‘bierovermijnapparatuur-verzekering’ bestaan?

  EN hoe was Noorderslag verder?
  qua artiesten / pro-audio / verzorging / proffesionaliteit?
  beveilliging zal ik wel niet opnoemen;)

 3. Noorderslag was leuk, de “beveiliging dus way over the top, maar dat had ik inderdaad al vermeld. Bandjes waren leuk. Caro Emerald ook heel tof, en nog meer bandjes heel leuk eigenlijk.

  Qua Pro-audio, de grote zalen zijn altijd in handen van Ampco, en dat is altijd op en top professioneel. Altijd meewerkend en altijd goede spullen. Volgens mij huurt Ampco op zijn beurt Purple in omdat ze niet het hele festival kunnen voorzien van geluid, dacht ik.

  De verzorging was okay, al was het avondeten niet echt om over naar huis te schrijven, maar vanuit 3FM werden we goed verzorgd met kratjes met drinken, fruit, snoep, chips etc en er werd “on demand” capucinno voor ons gehaald 🙂

  We zijn er wel achter dat de echte “rock ’n roller” in de nieuwe generatie niet meer bestaat. De meeste bandjes kunnen niet spelen, gedragen zich arrogant en klagen als in het hotel de muziek te hard staat. Watjes, helaas. Het hoe en wat achter dit verhaal leg ik je nog een keer uit als ik je zie 🙂

 4. Go Back to the Zoo wordt behoorlijk vaak gedraaid en gepushed op 3fm.
  Komen uit Nijmegen geloof ik? Mooie Mix verder, wordt tijd dat je de Pinkpop live registraties gaat mixen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *