Hellborg

Vriend Jeroen Thesseling heeft endorsements van Warwick basgitaren en nu ook van Jonas Hellborg Preamps voor zijn Bas. Ik was gisteren bij Jeroen om bij te praten en hij liet me die Hellborg preamps zien en het lijkt alsof je er ook ongestraft een microfoon in kunt steken en er gebruik van kunt maken. Geen 48v aan boord want hij is echt gemaakt als baspreamp, maar hij heeft ook een laagohmige ingang op XLR combo (zo één waar je ook een Jack-connector in kunt steken). Ik ga dat eens proberen. Er zit ook een eq-tje achter…en het ziet er allemaal best leuk uit.

Check de Helborg preamps hier, check wat foto’s hier en hier…

4 reacties

  1. De PESTILENCE en OBSCURA held!

  2. Ja goede bassist alleen hij is wel een beetje een mierenneuker met zijn micro tonaliteit… speelt hij nog steeds veel fretless?

  3. Dude, Mierenneuker? Purist!! Juist met die microtonaliteit kun je je onderscheiden….Jeroen speelt echt als een dolle….Of hij veel speelt? Hij heeft dit jaar 2 tours door de USA en 2 door Europa gedaan, is bezig met het opnemen van 2 nieuwe cd’s en pendelt een beetje heen en weer tussen Italie en Nederland….Ja, speelt veel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *