Ik lach voor Bart

Gisteren was ik in Bulletsound om voor Total Sonic en SE Electronics de nieuwe RNR1 te testen en te vergelijken met andere microfoons. Bullet is NIET failliet, maar het staat te koop, en tot nader orde blijft het draaien waar mogelijk. Fijn om er te zijn in elk geval, alles werkte op en top, en het was een eitje om de boel aan de gang te krijgen.

Door de ochtend/middag heen kwamen er mensen om mee te luisteren naar onze bevindingen, en die waren het allemaal met elkaar eens. Die RNR1 is inderdaad een topmicrofoon. Zonder mystieke bewoordingen te gaan gebruiken: Het ding klopt gewoon. Hij gaat absoluut serieus geld kosten, maar het is ook echt een serieuze microfoon, voor mij nog niet echt te vergelijken met iets anders, mede vanwege het feit dat het uiteraard een “acht” karakteristiek heeft. Heel sjiek, vol, rond, mooi geluid. Ik ga mijn best er voor doen om er eentje te bemachtigen, want je opnames klinken bij de bron direct beter als voorheen. En het ziet er ook nog es super uit in mijn ogen…

Bij de luisteraars zat ook Bart Smits van Live Music uit Arnhem, altijd goed voor een mooie foto zoals jullie zien 🙂 Bedankt Bart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *