in de Kleine Komedie

DSC00053

Althans, in de kleedkamer die als CK dient, te wachten op soundcheck. Fototijd. Kleine Midas Venice, m’n Tubetech en Manley mee, de Urei’s en de PCM91 zijn van Eurosound, net als die Midas trouwens

18 reacties

 1. heerlijk…zon dap case met die tube tech erin….

 2. De hoofdpprijs gaat naar Koen!

 3. mijn oprechte excuusussen…..

 4. volgens mij kost dit me een rondje..

 5. Rondje koffie uit de automaat 🙂

 6. Die is toch gratis voor 09.15? 😉

 7. dat wordt vroeg vertrekken dus…

 8. aankomst: 08.20 uur. Standaard;)

 9. Wat een gelul….allemaal dankzij een DAP opmerking!

 10. volgens mij krijgt sven elk berichtje hier op zun email…dus dat word een zooitje … of niet ?

 11. Ik krijg alles op email binnen ja, maar das geen probleem….krijgen jullie het ook? Nee toch?

 12. neej …volg wel trouw je blog ..dus ik zie deze berichten oplopen..

 13. Hoi Sven,

  De Elop, gaaf apparaat, dikke trafo’s en buizen voor een redelijke prijs (alleen de 747 zit op ongeveer hetzelfde maar dat is niet mijn ding)

  Waar gebruik jij je Elop ‘op’? De meningen op de forums zijn er verdeelt over dit apparaat. De ene gebruikt het op alles (zowel lossen kanalen als complete mixen) de ander vind hem ‘to mutch’.

  Martijn.

 14. Hoi Martijn,

  Die ELOP is een goed apparaat ja. De 747 trouwens ook hoor, heel handig die 6 bands eq die erbij zit. En meer mogelijkheden wat attack release etc betreft.

  De ELOP is in de basis een clone van een LA-2A volgens manley. Ik gebruik em op van alles, zelfs op de mix, al is het qua inregelen niet heel handig omdat het alle vier traploos instelbare potmeters zijn. Bovendien is hij best traag qua attack en release dus niet voor alles geschikt. Toch, ik heb em live meerdere malen op een hele bigband gehad, of op blazers groepen. Hij blijft muzikaal klinken. Ik heb nu een Tubetech SMC2B die dat (de mix) nu doet. De ELOP zit bijna altijd op vocals, bas, piano, toetsen, noem maar op. Alleen de kleuring zonder dat ie compresst is al goed. Op de forums roepen ze van alles, maar ik moet het eigenlijk eerst zelf horen. De ene keer werkt het, de andere keer niet wat de hele mix betreft. Op vocals, bas…eigenlijk altijd goed.

  Als je er nog een zoekt: Ik heb de mijne voor 1375 euro nieuw gekocht in Engeland bij Funky Junk, altijd een goed adres voor goedkope spullen. 747 kost meer dacht ik.

  Groeten,
  Sven

 15. Van links af 2 multi’s van 12 kanalen per stuk, 1 losse XLR voor ASL, van middenuit naar rechts 10 insertkabels, allemaal gelabeld. De tafel voor de spiegel was zó smal dat de tafel met de achterkant tegen de spiegel geduwd moest worden. Dus moeten de kabels bovenover. Niet bijdehand, wel irritant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *