Industry Standard: Drawmer DS-201

Ik werk er mee zo lang als ik weet, dus zomaar een link naar één van de meest bekende audio-apparaten ooit (naast de Valley People Kepex, Keyable program expander): De Drawmer DS201. Met recht een Industry standard. Man, wat hebben deze units een hoop audio tegengehouden. We hadden meer gehoord als zij er niet waren geweest. Meer bagger gehoord waarschijnlijk. Nog steeds zijn er nieuwe gates te krijgen die tikken als ze opengaan, of je hoort ze werken, maar dat heb ik bij een Drawmer nog nooit voor elkaar gekregen. Superunit die je tegenwoordig overal voor weinig kan kopen.

Check de Drawmer DS201 hier…

4 reacties

 1. wel even opletten, het gaat hier over de originele DS201 en niet over de Drawmer mx40 punchgate. Het enige mooie geluid dat daar uitkomt is de klap die die geeft als je’m in de vuilnisbak flikkert…. 😉

 2. Heb ik het ergens over de punchgate, of is het een tip? Het plaatje is de DS201….

  Groeten,
  Sven

 3. Nee hoor, jij hebt het over de ds201, en die klinkt uitstekend. Maar er zijn behoorlijk wat mensen die denken dat de mx40 punchgate van hetzelfde kaliber is maar die werkt echt vreselijk.
  Ik bedoelde niet dat jij op moest letten hoor, ik bedoelde opletten in de zin van een tip voor de lezers, die punchgate wordt namelijk nogal eens aangeboden op marktplaats als een “echte” drawmer-gate.

  groeten,
  Peter

 4. Thanks, yep, die Punchgates….ach ja, je hebt het zelf al gezegd he! Wel zonde dat er bedrijven zijn die uit commercieel oogpunt (oftewel: we willen meer geld!!) mindere produkten op de markt brengen dan de produkten die hen groot gemaakt hebben. Uitzondering daarop is Behringer, die kunnen echt alleen maar beter worden 🙂

  Groeten,
  S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *