11 thoughts on “Ipad

 1. Ik zag laatst al een DJ die 2 ipads in z’n setup had, ik denk dat het niet lang duurt of ze worden ook op het podium gebruikt bij bands e.d.

 2. Die worden al wel gebruikt op het podium.
  Als midicontroller of als drumpad met een eigen sample library.

  Maar ik zie het toch meer als gadget, en een te grote iphone.
  Het kost teveel voor wat (wat ik ermee zou doen) het kan.

  Toch liever een laptop gebruiken in onze branche.

 3. Hee Bas, yep klopt. Maar er echt mee spelen maakt me echt zwaar enthousiast, al is wat Chiel zegt waar: Het is een joekel van een Iphone die niet kan bellen, geen foto’s kan maken en ook geen Flash etc ondersteund. Laptop is inderdaad beter, en dat is ook precies wat Apple wil: Als die Ipad ook alles zou kunnen koopt niemand nog een laptop. Mega-gadget.

 4. Klopt .. het is een gadget … maarrrrr …. super handig in en om het huis. Gewoon op schoot, je hoeft niets op te starten als je een mail wil lezen, even wil twitteren …
  Het is geen computer .. je gebruikt hem via de apps. Je moet geen brieven willen schrijven maar je agenda beheren, foto’s opslaan, muziek, lekker op youtube kijken in HD. aan de stoel in je auto hangen met een tekenfilm voor de kids. Gewoon handig en ik gebruik hem de hele dag.
  Je moet anders gaan denken ….
  Is geen laptop en geen telefoon … is een ipad, en je moet er mee ehhh ipad-den.

  ik gebruik hem dus ook ook in de spreekcel om pt aan te sturen (eenvoudig start/stop ect.)

 5. Zo….das handig. Ik voorspelde dat laatst al….Klark Teknik heeft ook van die remote units die verschrikkelijk veel geld kosten, dit is echt gaaf. Ben benieuwd wat dat moet kosten. Als het niet teveel kost ga ik het kopen en gaan we er mee spelen in de DRU. Ik laat het je weten…

 6. Ja de Ilive van A&H heeft ook een gelijke app, die dan wel weer voor de Iphone verkrijgbaar is. en GRATIS! ik heb het uit nieuwsgierigheid even gedownload. Ziet er goed uit alleen niet zo uitgebreid als dat STAGEMIX moet gaan worden. Maar wel super handig natuurlijk! Mits het makkelijk gaat werken….
  Wie weet wordt deze app ook gratis, aangezien vaak dit soort al gratis zijn. kijk naar de app van akg of dus van a&h. En ach laat het eens een tientje gaan kosten wat al erg veel is voor een app.
  Alleen tja zon Ipad heeft niet elke (vooral handig voor) monitor technicus. voor in het theater lijkt het me ook erg handig!
  Ik ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *