Kluspraat: Rockin’Park

ssl-mynx-comp.JPG

Afgelopen week was ik op Rockin’ Park in het Goffert Park in Nijmegen. Alles liep anders dan gepland, maar ik zat daar in een Eurosoundbus alles wat op het B-stage kwam te mixen voor 3Fm. O.a. Racoon en Gabriel Rios kwamen voorbij, erg leuk en erg goed. Michiel Hoogenboezem had de mazzel (en terecht) om oa Live, Anouk en Lenny Kravitz te mixen, wat weer helemaal te gek klonk.

Tevens een SSL Mynx met buscompressor op proef gehad van Michiel Hollanders van Joystick audio. Heel gaaf ding, desktopmodel ipv van 19 inch, met losse voeding. Geen wallwart, maar een 5 polige din connector. Voor degene die de unit nog niet kent: het is de buscompressor uit de laatste SSL’s (AWS900, Duality) in een kleine doch stevige behuizing. Klonk te gek, zeker voor rawk, en is handig mee te nemen. Vaak heb je voor 19 inch apparatuur direct zo’n lompe flightcase nodig, dat is bij de Minx niet het geval, die kan in een klein aluminium koffertje, daar is ook wat voor te zeggen.

Click op de foto voor een vergroting, check de site van de Mynx hier, Check Rockin’ Park hier, Check Eurosound hier, Check Michiel Hoogenboezem hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *