Live from Abbey road

Via de BBC site kun je een paar filmpjes zien, maar op Youtube staat zo’n beetje alles: De opnames van “live from Abbey Road”… Goeie performances van topartiesten, allemaal opgenomen in de Abbey Road studios. Echt te gek, met een heleboel hoogtepunten van John Mayer, The Killers, Paul Simon en echt nog een heleboel meer. Trouwens, John Mayer was, en met hem een heleboel anderen, ook op Pinkpop te gek, check dat hier…..en voor de gitaristen onder ons: Die riff met die tremolo is te gek, toch?

7 reacties

 1. He Sven,

  Live from Abbey Road is idd te gek.
  check ook hun site http://www.livefromabbeyroad.com
  Het word ook altijd uitgezonden op BBC4 op zaterdag avond. ik dacht rond 23:00.
  Op BBC$ zijn trouwens heel veel muziekdocumantaires en concerten te zien.

 2. Ja, ik weet het…serieus goeie site…en bij de BBC zijn ze echt zoveel meer en zoveel beter met muziekprogramma’s bezig dan wie dan ook. Hou op. Ze hebben ook radioprogramma’s waar ze live beelden bij opnemen. Ook te gek, ik zal effe een link zoeken voor je. Helaas schijnt er in NL geen budget meer voor te zijn…zonde.

 3. Om nog even in de tv-sfeer te blijven: Jools Holland:

  http://www.youtube.com/watch?v=CssEPFcGwLg

  en op BBC radio1, Maida Vale:

 4. Ok.
  tja bbc heeft ook leukere presentatoren. In Nederland zou je zoiets krijgen als, Live from Wisseloord gepresenteerd door joling ofzo..

 5. 2 meter sessies ?

 6. Ja, ooit deden we mee, denk aan Toppop of Countdown…..Maar later kregen we bijv “Stapel op muziek”….soort van Teletubbies die een muziekprogramma maken met Huub Stapel als presentator. Verschrikkelijk. Ook ooit iets met Daan Ekkel….ken je die nog? Nee, ik ook niet want niemand keek vanwege de kromme tenen die men er van kreeg…. En nog een paar van dat soort programma’s. ze konden alleen maar praten over de grote artiesten, want ze waren er nooit. Of de uitreiking van de Gouden Harpen….”en de winnaar van de beste artiest buitenland 1996 heet….Sting!!…..helaas is Sting er zelf niet want blablablabla”….zo’n gênante vertoning…en soms ging er een prijs naar een grote artiest die dan net voor z’n tour in het land was, ook al
  sloeg die uitverkiezing dan nergens op…ze hadden een grote artiest, wauw!!! Dat soort werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *