MCO Flashmob

Je kent het wel: In een grote openbare ruimte met veel mensen spreken een aantal mensen af om ineens iets opmerkelijks te doen om daarna direct weer door te lopen en als individuen op te gaan in de menigte….wat een leuke reactie kan veroorzaken bij het “onwetende” publiek. Een flashmob noemen ze het. Delen van de orkesten van het MCO bedachten een ludieke flashmob om aandacht te vestigen op het probleem waar zij mee zitten: Er dreigt opheffing van het totale MCO wat verschrikkelijk zou zijn. Wereldwijd staat het MCO zeer hoog aangeschreven als het aankomt op kwaliteit en op geleverde prestaties. Als je zoiets moois afschaft ben je er in elk geval zeker van dat dat nooit meer terugkomt, iets wat de meesten zich volgens mij echt niet beseffen. Jaren en jaren moeite en tijd zijn erin gestoken om het te maken tot wat het nu is…..Hoe dan ook, geniet mee van de beelden van de MCO Flashmob en teken waar je kunt de petities om het voortbestaan van het MCO te ondersteunen.

9 reacties

 1. Prachtig, van genoten! Volstrekt van god los en misdadig als dit zou worden opgeheven.

 2. Als je alleen al kijkt naar de gezichten van het publiek en hoeveel plezier mensen beleven aan muziek, dan si het net als Jan Frans zegt: misdadig als dit zou worden opgeheven!

 3. Misdadig, inderdaad.. Ik kan het me niet voorstellen… Als het zo verder gaat komt er steeds minder muziek.. En een wereld zonder muziek… wat zou dat saai zijn…

 4. Ja… een collega van mij had vroeger altijd op zijn website staan: “without music, life would be a mistake”

  (Is overigens een quote van Friedrich Nietzsche)

 5. @Corstian

  Heeft Sven in z’n handtekening van E-mails staan

 6. @ Bouncy: Ik ben die oud-collega van Corstian….:-) Hebben lang geleden in een studio samengewerkt. En veel lol gehad!

 7. Ok, ik heb een iets ander (fouter) motto (aangezien mensen toch moeten weten dat ik ene gek ben :P)

  M.I.L.F: Music Is Love Forever

  Maar zo is het wel.. wie luistert er nou geen muziek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *