MIXED LOGIC

Waarom het is weet ik niet, maar waarschijnlijk slechte marketing, maar deze 24 fader DAW-controller van Mixed Logic ziet er goed uit, en heeft alle belangrijke functies die je voor Protools nodig hebt, en toch kent niemand em, althans, bijna niemand.

Ik heb een poos een Control24 van Digidesign gehad, en ondanks dat het een te gek ding is, gebruik je lang niet alle functies. Je normale keyboard is namelijk lang zo gek nog niet, zeker als je, net als ik, de meeste shortcuts uit je hoofd kent. Zo gebruikte ik de transportknoppen van de Control24 eigenlijk nooit, want de spatie of het numerieke gedeelte op mijn keyboard werkt voor mij gewoon sneller. Voornamelijk de faders zijn te gek, en de functie om je facers te laten fungeren als aux sends.

De Mixed Logic heeft alle functies die ik zou gebruiken, heeft 24 moving faders en is goedkoop. 2880 Dollar op dit moment, en dat is echt geen geld voor deze controller……als ie goed werkt. Ik heb geen idee hoe de Mixed Logic zich houdt in een test, er zijn nauwelijks reviews te vinden, alleen op de Mixed Logic-site staat een hoop informatie. Maar het blijft interessant. 8000 euro voor de Control24, of 2880 Dollar voor deze…

Check de Mixed Logic site hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *