Neve 1073 LB

Ik heb al genoeg voorversterkers, maar toch doen deze units me twijfelen of ik er echt niet meer nodig heb. AMS-Neve komt met een uitvoering van hun 1073 preamp, maar dan voor in een 500 series rack. Daar hebben een heleboel mensen op zitten wachten, vooral in de USA. Mocht je niet weten wat een 1073 is, neem dan van mij aan dat de originele units echt waanzinnig mooi klinkende preamps zijn. Ze kleuren en zijn dus verre van transparant, maar echt serieus de moeite waard. Daarom zijn ze ook niet onder de 2000 euro per kanaal terug te vinden. Deze nieuwe units gaan voor 995,- Dollar weg in de USA, dus ze zullen hier wel voor zo’n 1000 euro gaan. Veel geld, maar niet duur als ze lekker klinken, en áls ze lekker klinken heeft AMS-Neve een probleem: Dan kunnen ze niet aan de vraag voldoen vrees ik.

Check de Neve 1073LB hier…

2 reacties

  1. Hé Sven, wij zijn importeur/dealer van Neve en daardoor kan ik je melden dat de adviesverkoopprijs op € 815,50 excl. BTW ligt. De eerste voorraden zijn inmiddels op dus nieuwe orders zullen pas vanaf eind januari verscheept kunnen worden…. krijg je dus toch gelijk denk ik! Ik weet overigens nog niet hoe ie klink maar vind hem wel interessant en heb al een pair besteld voor in onze Lunchbox. Zodra ze binnen zijn geef ik wel een brul.

  2. Hee man, ik zat al op een berichtje van je te wachten…..ik wil ze heel graag horen, en voor 815,50 kun je niet echt een buil vallen lijkt me…te gek man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *