NFF Gala

Op verzoek van Tim van EAVR was ik vandaag in Utrecht bij het Nederlands Film Festival gala diner. Vorig jaar had men de spraakversterking via het systeem van de kerk gedaan en dat was falikant de mist in gegaan, en dus werd EAVR benaderd om het goed te doen. Met een boel speakers op statief, delays en een 01V ging dat prima. Veel bouwtijd voor ± 1 minuut tekst….maar die klonk dan ook bizar goed :-).

Check de ins en outs van het NFF hier…met dank aan Tim voor de foto en de klus!

4 reacties

  1. Je kan af en toe heerlijk toveren met z’n 01V. Voor dat soort activiteiten is het echt de perfecte tafel! Bij deze 😛

  2. Met een 01v heb je toch al ingebouwde delays? Beetje rommelen in je routing en het is allemaal mogelijk…

  3. Chiel Stapelbroek

    ligt er ook aan hoe de speakers staan om delay te gaan gebruiken?
    stel ze staan per 2 naar elkaar gericht of allemaal dezelfde kant op gericht de zaal in. in het 1e geval is delay niet nodig of zie ik dat helemaal verkeerd?

  4. @ Corstain: Ik bedoelde de akoestische delays….in de 01V zitten inderdaad (gelukkig) delays om die ellende mee op te lossen, althans, deels, want in zo’n joekel van een kerk is dat niet te doen.

    @ Chiel, helemaal gelijk, theoretisch heb je dan geen delays dan niet nodig, maar het is wel interessant om te kijken wat er gebeurt als je ze wel gebruikt. De hele kerk zit vol met verschillende delays vanwege lxbxh die overal anders zijn, dat het misschien toch wel wat helpt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *