NFF

Staat voor Nederlands Film Festival. Ik was gisteren voor EAVR (Europe Audio Video Rent) in Utrecht om een band te mixen die voor de helft bestond uit nederlandse acteurs. Allemaal covers die zij leuk vonden om te spelen, en gezongen door Antonie Kamerling, Anna Drijver, Daniel Bossevain en nog een paar acteurs/actrices. Echt leuk om te doen. Leuke crew en goeie spullen….maar dat kan ook haast niet anders als het allemaal van EAVR komt: check hun site en zie die gigantische schat aan mooie spullen die ze hebben. Ze hebben trouwens ook studio waar ik snel een keer moet kijken.

De locatie was de “Winkel van Sinkel” een semi-sjieke eetgelegenheid (of “cultureel culinair warenhuis”…..juist ja) die kan worden omgetoverd tot hippe club. Wat me van het hart moet is dat de DJ’s die na de band plaatjes draaiden echt verschrikkelijk hard draaiden. Man, het bandje ging al aardig hard (geluid op het podium was al hard, menigte was rumoerig), maar toen de DJ’s eenmaal loos gingen……letterlijk oorverdovend. Lelijk hard ook, want de luidsprekerset van de Winkel van Sinkel was vreselijk schel en puntig. Wat was ik blij dat ik mijn gegoten oordoppen inhad, en wat heb ik een medelijden met de mensen die denken dat ze gewoon voor zo’n luidspreker kunnen blijven staan, ze lopen 100% zeker gehoorbeschadiging op. De mensen van de Winkel van Sinkel zouden daar toch hun verantwoordelijkheid moeten pakken denk ik.

2 reacties

  1. ik moet je eerlijk zeggen dat ik niet echt een idee heb wat puntig is…
    hoe klinkt iets dat puntig klinkt ?

  2. Maakt niet uit. Puntig klinkt puntig, dus veel hoogmid wat voor je gevoel je oren knalt, weinig laag, veel SPL etc….zo noem ik het althans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *