Nieuw Talent?

Beste blogbezoekers, wat vinden jullie het meest talentvolle bandje op dit moment in je omgeving, en waar luisteren jullie graag naar?

Qua talent krijg ik door de drukte niet heel veel mee, maar ik hoorde dat Navarone in Ulft een videotje op gaat nemen, en de demo’s op hun site klinken best goed, muzikaal gezien, energievol. De laatste tijd luister ik zelf naar Biffy Clyro,  Mayra Andrade, Social Distortion, Suede, Blacrok, Go back to the zoo, Vicente AmigoChick Corea Elektric Band, Manic Street Preachers, Alison Krauss, the Roots en Radio 1 in de auto, in willekeurige volgorde.

3 reacties

 1. waarom go back to the zoo? ok ze hebben een leuk hitje en dat spelen ze met veel energie live. Maar de nummers hebben weinig inhoud en altijd maar het zelfde soort “mee zing” refrein en de gitaar solo’s gaan helemaal nergens heen. nee geef mij dan maar onbekendere muzikale bands, denk aan Do not run we are your friends, middleman en benjamin winter.

  en bekendere bands: triggerfinger of mijn favoriet Wende Snijders.

  navarone heb ik live gezien en was heel erg strak.
  gr dennis

 2. Hahahaha, ja sorry hoor….Ik ga me hier niet verantwoorden voor het feit dat ik naar Go back to the zoo luister natuurlijk. Er staat meer dan alleen GBTTZ in mijn lijstje trouwens…. Smaken verschillen gelukkig. Man, ik luister zelfs naar Rhianna, Britney Spears, Lady Gaga..en naar een heleboel onbekende, obscure vage bandjes die niemand iets zegt. Maar op het moment (=deze week) even bovenstaand lijstje 🙂

  Ik luister vaak naar (onbekende en superpopulaire) muziek omdat ik referentie zoek voor dingen die ik doe, ga doen of gedaan heb. Soms voor de muzikale inhoud, soms voor de manier van opname/mix, soms voor de sounds en de hook’s die ze gebruiken en…om gewoon van goeie muziek te genieten…

  PEACE

 3. en dat is mischien ook het belangrijkste, al is het een carnavals hit 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *