O 300

Vanavond was ik bij Life 4 You van RTL4 en kwam daar terecht in een voor TV-studios gezien serieuze audiostudio. Analoge Studertafel, Tubetech & TLA compressors, en te gekke speakers. Of het nou de ruimte was, of wat dan ook, de speakers klonken echt helemaal te gek. Gauw eens in mijn eigen studio proberen. Zelden zo’n strak laag gehoord. alles hoorbaar zonder schel te zijn. Heel gaaf.

Check die speakers hier…

7 reacties

 1. Bij Thomann hebben ze die KH120a. Die klinken ook goed;)
  Waar is die 0 300 in nederland dan te krijgen? Via de dealer?

 2. Lobbes heeft ze. Man, echt. Als ik zeker weten die klank in mijn studio zou kunnen krijgen zou ik het doen, maar ik vermoed dat het met de slechte akoestiek aldaar te maken had. Bizar goed, vet en lekker. echt.

 3. Hee Sven, ik heb zelf de O300’s van Klein + Hummel. het heet tegenwoordig Neumann, inderdaad fantastische monitors. Ik kan anders wel met die van mij een keertje langskomen, kunnen we eens wat dingen A/B’en. groet Mike

 4. Hey Mike,

  Misschien maar es doen ja. Alhoewel ik denk dat het aan de rampzalige akoestiek lag. Toch, wie weet. Houden wel effe contact, of ik laat ze een keer demo-en. Bedankt voor het aanbod in elk geval!

 5. in goede akoestiek zijn ze ook erg fijn!

 6. Hoi Sven,

  Ik heb ze ook al 3 jaar. Ze zijn helemaal te gek!!
  groeten,
  Udo

 7. Ja Udo, ik moest nog wel even aan je denken. Goede aankoop denk ik…..:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *