Pelican Cases

Waterdicht, luchtdicht, sterk en het ziet er goed uit: De cases van Pelican. Ik kom ze op elke audiobeurs tegen in hun eigen stand, maar er zijn ook een hoop Pro-audio fabrikanten die hun apparatuur verpakken in deze cases. Ik heb er inmiddels 2, één om mijn AKG C12a in te verpakken en te stallen, de ander ga ik een toepassing voor bedenken, want hij is te mooi om leeg te laten :-).

Check de pelicansite hier…

5 reacties

 1. Super handig! Na zoiets was ik toevallig op zoek.
  Ook om de iets wat kwetsbaardere spullen te vervoeren.

  Snij je zelf de vormen in het schuim?

  En weet je ook wie dit in nederland importeert?

 2. Hee Chiel,

  Als je op http://www.pelicases.nl kijkt kom je alles tegen. Ik waarschuw je: ze zijn wel duur. Dat schuim zit er meestal bij, maar niet altijd, wat ze dan ook weer goedkoper maakt. Het heet plukschuim, dat zijn allemaal kleine vierkantjes die je eruit kunt plukken en zo een vorm in het schuim kunt maken….Op MP staat er nu iemand die meerdere types 1400 te koop heeft.

 3. geen plukschuim kopen, dat is zo kapot en behoud zijn vorm niet.
  Heb beste kun je zelf een vorm uitsnijden in van dat harde foam wat je meestal wel bij pro audio bedrijven in mic kisten tegen komt. Audio mathijssen verkoopt ze trouwens ook!

 4. Verkoopt AEM dat schuim of de Cases? Ik heb geen probleem met dat schuim, maar ik rag ook niet elke dag spullen er in en eruit…werkt wel mooi vind ik.

 5. Nee oke. Maar HVR heeft in dat schuim haar camera’s liggen, en daar is aan te zien dat het niet het beste schuim is.
  AEM verkoopt de cases, dan denk ik ook het bijbehorende schuim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *