Politieke kaalslag

Tsja, in Den Haag willen ze bezuinigen op kunst & cultuur en dat kan ik me ook wel voorstellen: Ze hebben zelf geen smaak: lopen erbij als stofjassen, branden elkaar af tijdens de verkiezingen maar nu hebben ze weer het grootste vertrouwen in elkaar. Niet de gemiddelde creatieveling, terwijl ze creatievelingen in den Haag best goed kunnen gebruiken. Maar helaas hebben ze de touwtjes in handen.

Ik voel me gelukkig niet vertegenwoordigd door de heren in Den Haag, maar toch nemen ze besluiten die ons allemaal aangaan. Nu willen deze hoge heren 220 miljoen gaan korten op de subsidies voor Kunst en Cultuur en dat lijkt mij een slecht plan. Het zullen wel linkse hobby’s zijn volgens Geert Wilders maar Kunst en Cultuur blijven hard nodig en de subsidies ook. Ik ben het er mee eens dat er subsidie op de verkeerde plaatsen terecht komt, maar maak daar dan een beleid voor en zorg dat het op de goed plaatsen terecht komt.

Er is een petitie op internet die je kunt tekenen tegen het besluit wat ze willen gaan nemen. En die kun je hier tekenen. Vervolgens krijg je een mailtje wat je moet bevestigen en klaar ben je.

3 reacties

  1. In Den Haag is het een grote comedy.

  2. Wás het maar comedy. Tis een bar slechte soap, om te huilen, echt.

  3. Ik heb de petitie getekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *