Protools 9!

Toch wel groot nieuws: Protools 9 is uit en is een standalone softwarepakket waar je geen Avid hardware meer voor nodig hebt….Vanavond meer!

Check het eerste nieuws op de Avid site hier…

En voor het eerst, conform de wens van Tim, wordt deze link geopend in een nieuw venster. Laat me weten of jullie dit handig vinden of niet.

5 reacties

  1. En dat voor 606 euro..

  2. Ik heb nog niet gekeken, zit te mixen. 606 voor de volledige versie?

  3. Ja, 606 voor een volledige versie, grofweg 100 euro duurder als Logic.. Hmm….

  4. Zag net een soort review op Youtube van een of andere gast die heel enthousiast deed over het feit dat je nu geen hardware meer hoef te kopen, de delay compensatie, dat je naar mp3 kan bouncen etc, kan het niet helpen om te denken: nou en?? Alle DAW’s hebben dit toch al lang?? Is niet speciaal dat Protools nu eindelijk eens volgt, ze zijn eerder gewoon te laat.
    Heb altijd iets tegen Protools gehad vanwege dat hardware beleid, al helemaal tegen het hele LE verhaal waar niet mee te werken is, en vind dat ze deze versie naar potentiele klanten toe al heel erg lang geleden uit hadden moeten brengen..

  5. Heel erg handig dat je nu de link in een nieuw scherm krijgt!! Misschien wel prettig als op de commentsknop klikt er een venster naar beneden valt met de comments. Dat je hiermee ook in hetzelfde scherm blijft.. beetje een facebook idee. Trouwens de site is voor de rest echt top Sven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *