Reflexion Filter

Ja, ik weet het, ben een endorser, maar dat is ook niet voor niets: Het verhaal achter de producten vann sE gaan ook echt ergens over. Niet zomaar een schermpje maken wat je achter je microfoon hangt om reflecties vanuit de ruimte te beperken, maar er over nadenken en er heel veel tijd in steken om het te laten werken. Vergeleken met andere filters heeft sE de meest prijzige, maar aan de andere kant: er is geen concurrentie, want de andere filters werken niet, ze geven een klank aan je opnames, iets wat je niet wilt, lijkt me….Maar geloof me niet op mn woord…

3 reacties

  1. heb je zelf ook zo’n schermpje? ik ben er niet zo geheel over te spreken (wel over andere sE producten)

  2. Ik ben het wel eens met Dennis maar het alternatief dat ik nu heb van Primacoustic is ook niet alles. Deze Voxguard is namelijk echt slecht op een statief te plaatsen terwijl de sE nog een normale ophanging heeft. Ik weet niet hoe die nu is maar toen ik de sE uitprobeerde was die ophanging een slap, zwak punt maar dat is nog altijd beter dan helemaal geen ophanging…. Qua demping lijken ze allebei erg op elkaar.

  3. Yep, ik heb er ook een. Ik gebruik em alleen in situaties waar ik niet anders kan, en dat is niet vaak, In die gevallen ben ik er blij mee. In mijn controlekamer heb ik zelden problem, tenzij er 2 zangers/zangeressen in elkaars buurt willen zingen, dan gebruik ik em en dat werkt echt goed, vind ik. Het wordt nooit beter dan een goede ruimte uiteraard, maar ik “hoor” em niet, daar ben ik al blij mee. Tim: Ik heb versie 2.0 geloof ik, die ophanging is nu veel beter dan in het begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *