Luistersessie?

Voor ik het vergeet: Een heel gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst!! Het afgelopen jaar is wederom heel goed geweest met allerlei te gekke projecten, hopelijk gaat dat dit jaar weer net zo worden. Er staat al van alles op de rit dus het belooft weer wat :-).

Zoals de vaste blogbezoekers al merken: Ik heb weinig tijd om nieuwe dingen te posten. Dat komt door de drukte met werk en het klaarstomen van de “Walk in – Play – Walk out” site. Dat is een nieuwe site waar ik mee bezig ben, daar gaat een hoop tijd in zitten. Binnenkort zou die op orde moeten zijn en komt er meer tijd. Dat hele project is enorm leerzaam op allerlei leuke manieren. Ook heb ik toegezegd af en toe iets te schrijven op de nieuwe Studiojunkies website.

Hoe dan ook, en back on topic: Een heleboel mensen hebben me (vanwege m’n SE Endorsement) gevraagd naar de klank en het design van de nieuwe SE Electronics Egg speakers die sinds kort verkrijgbaar zijn. Β Heeft iemand zin om langs te komen om ze te komen beluisteren? Ik heb ze binnenkort in mn muziekstudio staan, dan kun je mooi zelf beoordelen wat je er van denkt. Laat het me weten via mail of plaats het in de comments.

8 reacties

 1. Ja, hiero! πŸ˜€ Wanneer? πŸ˜›

 2. Chiel Stapelbroek

  Ja ik ben echt benieuwd! Als het een keer doordeweeks kan, kom ik graag!
  En de beste wensen uiteraard!

 3. Chiel Stapelbroek

  Ja ik ben erg benieuwd! Als het een keer doordeweeks kan, dan kom ik graag!
  En de beste wensen uiteraard!

 4. Chiel komt stereo luisteren zie ik!

 5. Ha Sven, lekker druk zie ik! Ik heb effe die site van StudioJunkies gechecked en het ziet er interessant uit. Alleen vraag ik mij af wie die Sven Lans is met z’n eigen studio uit Vlissingen….

 6. haha, ja, ik las het ook al, een maand geleden en gevraagd of ze dat even wilde veranderen….:-) Komt wel goed. Of Sven Lans bestaat echt. Sven “lange” Lans πŸ™‚

 7. Chiel Stapelbroek

  Ja zeker in stereo. mono is ook goed.
  Alleen niet dat jij maar 1 speaker aanzet πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *