Server niet in orde

Sommige van jullie beginnen al te mailen: Whats up? De server waar mijn WordPress database op staat is niet up-to-date meer en moet nodig vernieuwd worden…maar dat heb ik zelf niet in de hand, dat moet de provider dus doen, maar of dat gaat gebeuren….

Ik kan alleen maar via mijn Iphone posten op dit moment, en das niet te gek om lange stukken tekst mee te schrijven…maar toch, bij deze: ik heb een 42 inch beeldscherm in mijn studio, werkt gaaf!

11 reacties

 1. Bijna associaal gewoon!

 2. sven edit gewoon continu op sample nivo.
  of waar gebruik je dat ding voor ?

 3. Yep, gewoon een beetje samples editten!
  En heb natuurlijk 96 faders in beeld.

  Zonder dollen, ik vind het lekker om een
  beetje van me af te kunnen kijken ipv te loensen
  naar een kleiner scherm.

 4. Die hele studio en dat scherm zal me een worst wezen…..JE HEBT GEWOON EEN AMPEGKRUK!! 😀

 5. Ha, ja lachen hè! Kadotje van Livemusic Arnhem, gaaf ding is het en zit echt lekker!

 6. er zijn trouwen ook sprojectie schermen op de markt waar je ja speakers achter kan plaatse nzonder dat je je hoog verliest
  beamertje erbij en hopakee..

 7. Ik bedoelde asociaal natuurlijk positief, een dikke mercedes rijd ook beter dan een beunbeun autotje :).

  Wat voor resolutie heeft dat scherm nou?

 8. @ Krijn: Beamers zijn tof, maar de lampen die erin zitten kosten een godsvermogen, je moet nog steeds in redelijke verduisterde ruimtes zitten en ze hebben een ventilator….voor thuis wel heel gaaf, heb er wel es een van school meegenomen om een dvdtje te kijken op de muur, heel gaaf.

  @Bouncy: Weet ik, asociaal positief bedoeld! Resolutie is niet supergroot, weet het niet precies, maar ik ben blij dat ik met editten heel erg kan inzoomen op een region en al mijn faders kan zien….en dat zijn er al snel 48….

 9. Oke deze 42inch overtreft wel duidelijk mijn 28inch waarvan ik d8 dat die groot was! Zit je er echt niet te dicht op? Dat idee heb ik bij de mijne wel. En ik zit er ong. 1 meter van af.

 10. En het bureau is weer naar voren geschoven:P
  Hoe klinken de ProAcs? Schik mee?
  Grz Koen

 11. @ Chiel: ik zit op 1.5 mtr van de monitor en ga meemaken of het te close is, ik hoop het niet…Maar voorlopig voelt het goed.

  @ Koen: de tafel was naar achter verplaatst vanwege de 801s die de afstand nodig hadden om tot hun recht te komen, nu ik de Proacs weer heb kan ik weer naar voren, klinkt echt lekker, komt ook voor een groot deel door de Sphinx versterkers die er achter hangen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *