Shure Axient

Chiel S. mailde me dat Shure een nieuw produkt heeft gelanceerd: Axient. Shure neemt geen halve maatregelen en heeft er een speciale site voor in het leven geroepen.
Axient is een “wireless management network” ofwel een systeem dat zorg draagt over de draadloze microfoonsignalen die je in de lucht hebt hangen. Het maakt een scan van de omgeving waarin je je draadloze signalen los gaat laten, zorgt dat je met je systeem buiten de frequenties blijft die al aanwezig zijn, zorgt voor backupfrequenties mocht er onverwachts toch een zender gaan “wapperen”…..enfin, ik kan het wel gaan uitleggen, maar Shure heeft het duidelijk gedocumenteerd op hun site, met veel handige filmpjes…

Check Shure Axient hier…

2 reacties

  1. Gaaf!! Hoop dat dit snel bij de bedrijven terecht komt 😀

  2. Ik werd vorige op de ISE een seminar hierover ingeluld. Op zich mooi spul, maar wil je de 2 zenders van 1 handheld/beltpack gebruiken dan heb je wel beide kanten van de receiver nodig. Het is dus wel een prijzige oplossing. Maar je kan de zender ook heel snel op een ander kanaal laten syncen, dan heb je slechts een dropout van max. enkele milliseconden.
    Veder werken ze in de <900Mhz-zone, en daarvan is de toekomst nog steeds onzeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *