Solgar

Het heeft niets, maar aan de andere ook alles te maken met Pro-audio, helaas. Ga maar na, de tijden waarop we werken, de uren die we draaien, het ritme waarin we leven en het eten wat we aangeboden krijgen op de projecten die we doen.

Op de één of andere manier denken sommige (gelukkig de minderheid) opdrachtgevers nog steeds dat je best even kunt doorwerken na 22:00 uur, je hoeft immers nog maar 3 uurtjes door om een mix af te maken, weg te schrijven, te MP3en en te mailen….want zij kunnen de volgende dag uitslapen, terwijl je zelf de volgende ochtend weer om 10:00 uur in de studio moet zijn, of ze denken dat je een frietje mét helemaal goed vindt als avondeten, terwijl je met een beetje pech de avond ervoor ook al iets niet zo gezonds hebt gegeten.

Anyway, waar ik naartoe wil is de lichamelijke weerstand die soms erg te lijden heeft onder het werk wat we doen. Ik kan soms best gammel of zelfs ziek zijn van twee weken achter elkaar volgas beuken. Een collega van me gebruikt Solgar vitamine pillen, en ondanks dat ik er toch een beetje sceptisch over was, ben ik ze gaan proberen. Het helpt enorm, en dat mag ook wel. Ze zijn prijzig, tot wel 1 euro per pil, maar je weerstand schiet vooruit. Niet gek ook, van sommige vitaminen zit tot 10000% de dagelijks aanbevolen hoeveelheid verwerkt. Uiteraard werkt regelmatig bewegen en goed slapen ook een hoop, maar daar is soms geen tijd voor. Dus mocht je je ooit niet te gek voelen vanwege al het werk wat je doet: Solgar. Bah, dit lijkt wel een hele goedkope commercial, maar het werkt écht, voor mij althans.

Check de Solgarsite hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *