Studio Essentials

Afgelopen weekend weer een lange sessie gehad met de muziek en muzikanten van de komende plaat van Fulvia. Als je zo’n lang weekend (minstens 12 uur per dag) bezig bent zijn er toch wat dingen waar je zeker rekening mee moet houden:

Met stip op één: Koffie. Ik heb een Senseo-apparaat binnen handbereik dat veel gebruikt wordt. Zonder koffie geen sessie.

op nummer twee: Kauwgom. Ik vind het fijn om een frisse adem te hebben als ik met mensen werk. Koffie en snacks helpen daarbij niet, Sportlife wel!

op nummer drie: Zeker in de herfst en winter is het vaak koud en zet ik de ramen zelden open. En als je dan met 4 of 5 man in de controlekamer zit is het fijn dat er toch een frisse lucht hangt. Ik zag dat National Geographic (tsja, je bedenkt het niet) een luchtverfrisser op de markt heeft gebracht en die werkt goed. Niet overheersend, wel okay.

op nummer vier: Frisse lucht & ontspanning. Regelmatig naar buiten lopen heeft alleen maar voordelen: Je krijgt frisse lucht, je geeft je oren rust, je wordt objectief wat je gehoor betreft en je leert de mensen met wie je werkt beter kennen. Ook kijk ik tussen de gemixte liedjes regelmatig even naar wat leuke filmpjes op Youtube. Is goed voor de vibe, ook al ben je heel druk en moet het snel af. Sowieso staat op mijn tweede computerscherm op zondag altijd het “Livescore window” van voetbalinternational.nl open zodat ik wat van de eredivisie voorbij komt. Niemand heeft er last van, en de voetballiefhebbers vinden het handig.

5 reacties

  1. Bijna helemaal goed… Alleen jammer van die Senseo…

  2. K heb hier vers gemalen koffie 🙂

  3. Nespresso is beter, ik weet het. Maar die dozen met cups vliegen er dan doorheen. Senseo is nog best te doen, zeker in de studio 🙂

  4. Over koffie gesproken 🙂

  5. Haha, ja man….binnenkort…..hoop ik:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *