Studio-website

Dé reden om te gaan bloggen was om een geupdate site te kunnen hebben. Bijna altijd als ik op sites van studio’s kijk, kijk ik naar nieuws van maanden of zelfs jaren geleden, en als er dan al nieuws of iets opstaat, dan gaat het vaak alleen maar over apparatuur die ze hebben, of hebben gekocht. “Wij houden van buizensound” of “Wij hebben goeie preamps”…Ik vraag me trouwens af of de gemiddelde muzikant weet wat buizensound is.

Dat het werkt voor mij is een feit: Ik had vandaag een record-aantal bezoekers op mijn site! Via Google Analytics kun je elke dag zien hoeveel mensen er op je site komen, waar ze vandaan komen (geloof me, aan jullie IP adres kan ik zien in welke wijk van welke stad jullie zitten!) en hoe ze er komen: via Google zoektermen, of direct. Bovendien scant Google elke dag de site op tekst, zodat ik goed te vinden ben in Google.

Of ik elke dag schrijf? Nee, maar je kunt vooruit schrijven, dus een heleboel onderwerpen in één keer, en die dan over verschillende dagen laten “publiceren”. Zo kun je dus op vakantie zorgen dat er elke dag wat nieuws op je site komt.

Check Analytics hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *