Thumbs up!

De support van Lynx audio (van de converters) en Joystick audio (de belgische Pro-audio dealer) is echt zwaar okay, dat moet even gezegd. Een mailtje naar Michiel van Joystick is meestal binnen 5 minuten beantwoord, een post op het forum van Lynx is ook heel snel beantwoord. Heel handig als je snel specifieke informatie wilt hebben.

Check het Lynx forum hier, check Joystick audio hier…

2 reacties

  1. Oh ja, heb je de hulptroepen ingeschakeld voor het vinden van de beste oplossing voor Protools/Lynx/conversie etc? Ben dan wel benieuwd naar de uitkomst….

  2. Ja, daar heb ik wat info bij hun over gevraagd ja. Ik heb natuurlijk een Lynx, daar kan Madi in. Maar dan zou ik een Madi optie kaart moeten kopen, en dan moet mijn HDoptiekaart er dus uit. Das niet handig als ik wil op blijven nemen op mijn oude set: dan moet ik steeds kaarten wisselen, en dat is niet in een handomdraai gedaan. Lynx heeft ook een AES kaart voor in de Macpro. En de Lynx geeft ook 16 kanalen AES uit. Op die manier kan ik de Lynx aangesloten op de HD3 set via de digilink kabel, en tegelijkertijd ook op de MAcPro aangesloten houden via AES. Zoiets wordt het denk ik, tenzij de MacPro en Protools 9 zo te gek werkt met weinig latency dat ik toch een Madi kaart voor in de MacPro koop en een Madioptiekaart voor in de Lynx. Daarmee kan ik ook 32 I/O tegelijk……Volgende week installeer ik PT9, ik laat het weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *