Trident

de PMI-group heeft een poosje geleden de Trident bedrijfsnaam gekocht van Oram-audio en gaat nu met de “original founder” en ontwerper van de oude Trident mengtafels, Malcolm Toft, een nieuwe serie randapparatuur en zelfs een nieuwe mengtafel bouwen.

Ze doen flink hun best: naast de nieuwe mengtafel, volledig gebaseerd op de 80B komt er ook een “A-range” module met Mic-amp en Eq die al behoorlijk wordt ge(beta)test op dit moment, een twee-kanaals 80B unit, waarschijnlijk in een 19 inch behuizing en als slagroom op de taart zijn ze ook bezig met een speaker die te gek schijnt te klinken, al zegt elke fabrikant dat van zijn eigen spullen. In Januari zou alles klaar moeten zijn, alles zal gepresenteerd worden op de AES.

Trouwens, Malcolm Toft kennen we natuurlijk van de Toft ATB mengtafel die in korte tijd een heleboel liefhebbers heeft gekregen. Toft ontwierp dus al eerder voor Trident de 80B mengtafel, en spreek 80B eens uit in het engels…..juist, net als ATB in het engels. Check de site van Trident hier uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *