Uren draaien

Ik weet nog uit de tijd dat ik vakantiewerk deed, dat de mensen die in vaste dienst bij de uienfabriek werkten al om 16:55 bij de klok stonden om hun klokkaart er om 17:00 uur precies in te steken en snel naar huis toe te gaan. Daar zeg ik niets van, maar ik weet dat het er in onze branche doorgaans anders aan toe gaat.

De laatste drie dagen was ik weer lekker in touw. Donderdag en vrijdag zat ik in Utrecht voor de musical “Joseph” en zaterdag zat ik in Wisseloord studio 1 met TRS/Arashi, een Rap/R&B formatie uit het oosten van het land. Aangezien er in Utrecht van alles niet lekker liep moesten er nog aardig wat uurtjes gedraaid worden om één en ander voor elkaar te krijgen. En een dag bij Wisseloord duurt eigenlijk altijd 12 uur, dus daar was ik ook nog even zoet mee. Afgelopen 3 dagen heb ik 44 uur gewerkt……en ik heb nergens zo’n klokkaart kunnen vinden!

De meeste mensen om me heen begrijpen niet dat ik (en de duizenden AV-technici om me heen) dat uithouden, maar die mensen houden gewoon niet van hun werk….. wat bij ons gewoon onze hobby is. En dus hobbyen we lekker door 🙂

Voor de dingen die ik in Wisseloord heb gedaan kijk je hier…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *