Veiling details

En voor de bieders onder ons: De veilingdetails (dus prijzen etc) van de HVB-veiling staan online bij Troostwijk. Check ze hier…

9 reacties

 1. Chiel Stapelbroek

  Ken jij die Audient 31bands eq’s Sven?
  Ik heb al wel geboden op iets leuks..! Benieuwd of ik de hoogste bieder blijf.

 2. Ik ken die Audients ja, ik volg ze….zijn goeie units voor op school. Vergis je niet he, er komt 37% bovenop de prijs die je biedt! Succes en we horen het!

 3. Toch vind ik die Tubetech preamp er een beetje raar tussen staan.
  De rest van de spullen is niet van datzelfde nivo.
  Of zie ik dat niet goed ?

 4. @Krijn: Ja en nee. Ik denk dat ik weet waar het vandaan komt: Ik kan me zo voorstellen dat het hier ging om een PA bedrijf dat ook producties zelf af wilde mixen, tot aan 5.1 aan toe (check die Genelec-set), en misschien af en toe wat dubs kunnen doen. Daar kwam die Tubetech om de hoek misschien. Of misschien iets heel anders natuurlijk 🙂 Anyway: ik denk dan: “Schoenmaker blijf bij je leest”. of zoals de Yanks zeggen: “Its better to be a master in one then a jack of all trades.

  Ik werkte ooit in loondienst in een hele mooie geluidsstudio die er ook video en graphics “bij ging doen”, en dat liep net zo af als met HVB.

 5. Chiel Stapelbroek

  Helaas niet meer de hoogste bieder! Ik wacht tot de laatste dag 😉
  Ik kan me voorstellen zoals bij die Digico D5 of M7CL dat gewoon een importeur meebiedt. Of dat het miss. zelfs van een importeur afkomt.
  Helaas heb ik geen 10.000 over voor die M7CL HELAAS!

  Die audient vind ik wel interessant. Die Aphex ook trouwens. Zou idd leuk zijn voor school! ter vervanging voor de Behringers. Maar dan alleen voor speciale dingen niet voor in het ”magazijn” mag ik dan hopen 😉

 6. Ik heb de laatste dag van de veiling in mn agenda gezet…nu gaat het snel, maar op de laatste dag schiet het meestal als een raket omhoog! Soms tot voorbij de nieuwprijs. We gaan het meemaken. Die Audients zijn dan niet voor in het magazijn :-). Toch moet ik zeggen dat de behringers prima zijn om dingen mee uit te leggen. Alles zit erop, zelfs die feedback leds, alleen is de “build quality” nooit zo te gek, voelt niet degelijk aan.

 7. Chiel Stapelbroek

  Hea jammer! Er is veel op die Tube-tech geboden…
  Ik heb er laatst tussen de 300/400 op geboden.
  laatste bod was net 810,- (ex. de rest)

  Sven nog geboden op die Audient grafische eq’s?

 8. Hoi Chiel,

  Nee, niet meer geboden. Ik zat in de trein op weg naar het vliegveld in London toen ik opeens aan de veiling dacht. Ik heb toen wel even gekeken, maar alles was al voorbij. Maar geen probleem, alles is weer voor veel geld weggegaan. Heb jij nog iets gekocht? Die M7CL? 🙂

 9. Chiel Stapelbroek

  Aah jammer! Ik was eerlijk gezegt ook te laat met checken; Die tube-tech was bijv. al afgesloten. Maargoed daar werd dan ook al teveel op geboden. Kan ik beter aan iets nuttigers besteden. Die M7CL, hoorde van Martijn Voesten die er geweest is om even te kijken, vertelde me dat die zo goed als nieuw erbij stond. Als het daadwerkelijk nog in goede staat was… was €11.200,- niet verkeerd geweest. Nou weet ik alleen niet of er nog een multi connector achter in zat. igg. wel een flightcase!
  Bij Thomann bijv. kost die €19.888,- zonder vliegkist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *