Vuvuzela Waves

Vanmiddag vertelde Joris Matthijssen dat ie bij beide goals die NL scoorde 2 x moest kijken of ie wel zat. Hij hoorde namelijk helemaal geen publiek juichen, maar alleen de alsmaar aanhoudende vuvuzela’s. Contact op het veld niet mogelijk, geen sfeer, alleen maar keihard die vuvuzela’s.

Net als Prosoniq komt nu ook Waves met een plugin op de proppen. Het houdt zelfs de proaudio bezig. Check de Waves vuvuzela blocker hier…

7 reacties

 1. klein detail is wel… dat ze bij waves er nu van uitgaan dat alle voetbal kijkers een daw hebben met (alst ff kan) weinig latency en de tv aangesloten hebben op de converters.

  hmmm ……

 2. 0,00000000000000000000000000000001 % van de kijkers denk ik. En das nog optimistisch.

 3. Heren, wat dachten jullie hiervan: http://www.recordproducer.com/?a=168&subscriber=1
  Volgens mij met een goede 31 bands Graphic ook te doen of nog liever een 4 bands Parametric EQ

 4. kunnen ze het niet realtime bij de NOS toepassen?
  Of levert dat teveel latency op?

 5. Grappig dat die vuvuzela’s de gemoederen zo bezig houdt. Toen ik maandagavond op het nieuws hoorde dat de omroepen dat getoeter moesten wegfilteren vroeg ik mij al af of wij dar als verhuurbedrijf de volgende dag al naar gevraagd zouden worden.
  Inderdaad, de volgende ochtend had ik al diverse omroepen aan de telefoon gehad die op zoek waren naar een hardware-matige oplossing.

  Zo informeerde men voorzichtig naar de mogelijkheden om een Behringer Ultra Curve bij ons in te huren… Gelukkig zei de beste man zelf al dat ie niet verwachtte dat we zoiets in ons pakket zouden hebben, hahaha. Ik heb ‘m daarop geinformeerd over de mogelijkheden binnen ons pakket. Geen idee nog of het wat wordt maar anders zijn er met de plug-ins van Waves e.a. vast goede alternatieven in huis te halen.

 6. al dat filteren lijkt leuk.
  maar er zijn ik weet niet hoeveel stadions met verschillende grotes met verschillende mic opstellingen etc etc.

  enige wat de nos kan doen is de commentator goed hard zetten en de vuvuzela nois een beetje eqw.. maja je wil het toch blijven horen aangezien je iedereen in beeld het ziet doen..

 7. Chiel Stapelbroek

  of om het makkelijk te maken, de stadions vol stoppen met ”bavaria meisjes”. zou het dan ook minder worden?

  en een micrfoon in de bal plaatsen om toch nog die trap van de bal te kunnen horen.

  oke wel ver gezocht dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *