Walk in – Live music – Walk out

 

 

 

 

 

sE Electronics was al vriend van de Walk in – Play – Walk out webshow en nu is daar Live Music uit Arnhem bijgekomen. Voor de show krijgen we actieve monitors die we kunnen gebruiken voor de muzikanten die komen opnemen. Heerlijk, want eerst hadden we passieve, en dat is een hoop kabels trekken. Waarom? Omdat de versterkers die bij de passieve monitoren horen lawaai maken vanwege de ventilatoren die gaan blazen zodra ze warm worden. Dus die plaatsen we in de kelder. Dat betekent dus dat er kabels naar de kelder moesten worden getrokken en Speakonkabels weer terug naar de monitoren…En dat is nu voorbij. Heerlijk, scheelt een hoop werk en dus tijd.

Sowieso, Live Music is te gek. Iedereen shopt wel eens bij Thomann omdat dat goedkoop lijkt, maar ga daar maar es terug naartoe met een product terug wat niet lekker werkt. Daar komt bij dat Live Music net zo goedkoop is, maar betere service heeft….en het is gewoon in Arnhem!

 

3 reacties

  1. Ook hier alleen maar goede ervaringen met live music, gewoon een eerlijke zaak.

  2. Chiel Stapelbroek

    Ik stel uiteraard dat als jullie (stel) eens een buitenopname doen (dat lijkt me ook wel cool gewoon op straat of in een weiland) dan stel ik mijn mobiele opname rack beschikbaar Sven 😉

    Ziet er overigens goed uit allemaal. Beeldwerk en sound en het logo ervoor!

  3. Buiten, ook cool. “Walk out – Play- Walk in”! Thanks man, ik houd het in gedachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *