Walk in – Play – Walk out

De laatste tijd ben ik bezig geweest met een videoproject wat ik “Walk in – Play – Walk out” heb genoemd: Samen met een hele crew van mensen die het concept ook te gek vinden en die me te gek helpen proberen we nu maandelijks een webshow te maken waarin een band/artiest de studio in loopt, speelt, en weer weg loopt, vandaar de titel.

Een paar maanden geleden kreeg ik inspiratie voor dit project toen ik de FooFighters hun ding zag doen in deze clip. In een studio, zonder publiek, zonder toeters en bellen en zonder gedoe gewoon hun hele nieuwe album er doorheen jagen. Ik was rond die tijd met SEEKA bezig en Alvin, frontman, kende die clip en vond em ook te gek. Doen? Yep, doen. Dus een heleboel mensen gevraagd of ze mee wilden doen, want ik kan geen camera’s bedienen, niet regisseren, en van licht heb ik al helemaal geen verstand. Die gasten werden allemaal gevonden omdat ook zij het een cool idee leek. Dus op een goed moment een weekend gereserveerd om een dag te bouwen en om een dag op te nemen en de boel weer af te breken. Uiteindelijk ging dat allemaal te gek, en smaakte het voor mij naar meer. We gaan nu proberen elke maand zo’n dergelijke show op te nemen en op internet te zetten. We filmen nu met 4 HD camera’s, een hoop licht en maximaal 24 sporen. Ook zonder al te veel show, maar wel een band die staat te spelen…het gaat dus echt om de muziek.

De site heet www.walkinplaywalkout.com en de facebookpagina vind je hier….LIKE!

6 reacties

 1. Wauw! daar ben je de afgelopen maanden dus mee bezig geweest!

 2. Op 0:20 zit er trouwens een soort glitch in de video of het is een rare las…. Die hele setting rondom de drums doen me denken aan de die fantastische plaat en clip van The Roots met the Seed. Ik ga denk ik toch maar even die site van Seeka uitchecken want het klinkt echt goed, Sven!

 3. Goed gezien Timbo! Klopt…jij met je scherpe ogen….maar het is gefixt, kijk maar. En check die SEEKA boys, is echt gaaf. Binnenkort hele album uit en ze doen de clubtour met Pete Philly…ook in Utrecht dacht ik. Echt de moeite waard die combinatie…

 4. Hey Sven

  Je link naar dit blog in de news tab heeft een komma teveel… en werkt niet geheel…
  verder echt een mooi project

  Jeroen

 5. Yo Jeroen, Ik snap niet welke je bedoelt, bij mij werken alle links…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *