Weer naar Daryls huis…

Ik heb het er al eerder over gehad: De geweldige site van Daryl Hall, een van de mannen achter Hall & Oates. Elke maand is er een nieuwe aflevering, die alleen te zien is op zijn site. Ik weet niet of Hall mikt op een deal met een televisiestation, maar als het op tv zou zijn zou ik elke keer kijken.

Deze aflevering, met Eric Hutchinson, is ook weer te gek. Wat is het toch geweldig om volwassen, goeie muzikanten bij elkaar te zien zitten om te gekke muziek te maken. Voor het geval je nog niet om bent, kijk even naar dit nummer, en klik dan even op “Private eyes”…Je kan zeggen wat je wilt, maar het geluid is echt goed, zeker als je ziet dat de heren allemaal bij elkaar in één ruimte staan, met floormonitors voor hun eigen afluistering, een drummer die niet zachtjes slaat….Peter Moshay is hoofd geluidstechicus in deze shows, check zijn site gelijk even uit, want ook deze man heeft een mooi cv.

Enjoy!

2 reacties

  1. Wat een Sound!!! In 1 woord geweldig. Ik kan me haast niet voorstellen dat dit het onbewerkete live geluid is, ook al omdat je tijdens de rehearsel wel een hoop “room Sound” te horen krijgt Sven!
    Ik weet niet hoe ze het doen, maar ik vind het geweldig. Wat een mooie site en muziek. Ik ga meerdere malen kijken!

    Groetjes, Roel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *