1073/500, waar zit de winst?

Jawel, wéér een nieuwe 1073 cloon voor in een 500-series frame.

Te gek waarschijnlijk, maar ik begin me uit zakelijk oogpunt echt af te vragen waar de winst voor dit soort bedrijven zit. De R&D, de fabricage, de distributie kost allemaal behoorlijk wat geld. En er is enorme concurrentie van een heleboel fabrikanten die min of meer hetzelfde doen.

Toegegeven: Deze zit er doordat ie 3 units breed is misschien wat indrukwekkender uit, dat wel, maar toch. Het kan niet anders dan dat deze unit gemaakt worden door liefhebbers, wat het weer interessant maakt.

Check em  uit, deze unit van Heritage Audio

3 reacties

  1. Hij is zelfs 3 units breed, waardoor ze waarschijnlijk minder concessies hebben hoeven doen dan fabrikanten die alles in 1 unit willen stoppen.

  2. Thanks Bart, typefout…aangepast!

  3. Over Lunchboxen gesproken…. je moet nog steeds die van mij uitproberen en bovendien zit ie nu helemaal voor met dikke Neve-modules. Hij wordt momenteel gebruikt door een hele vette bekende band (waar ik nog niets over mag zeggen) maar zij zijn zo ongeveer de eersten die met de nieuwe 2264ALB compressors mogen werken in Europa!!! Naast 2x 2264 hebben we er nu ook 2x 1073LB en 2x 1073LBEQ in zitten dus na 6 maart kan ie richting Herveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *