Audio Post Production

Tarieven

Audio post production en (surround) mixen en is waar de studio het meest voor gebruikt wordt, voor games, online media, TV of bioscoopdoeleinden.

Audio post

Audio post

In de studio wordt in Pro Tools 12 gemixt en afgewerkt naar verschillende formaten:

Stereo (of mono, wanneer gewenst).
Surround 5.1
Surround 7.1

Geluid wordt overigens nóg mooier wanneer je er in surround sound naar kan luisteren. Lees hier en hier wat ik daar over geschreven heb.

Alles wordt gemixt en gemasterd in de gewenste en meest gangbare loudnessnormen zoals de EBU-R128, ITU-R, Dolby LM100 etc.
Ik mix/master voor Spotify, Netflix, Amazon, Youtube, CD, Blu-ray en DVD en volgens nagenoeg alle andere aanleverspecificaties.

De aanlevering van files die ge-edit/gemixt moeten worden hangt altijd af van het project. Voor film/soundtracks maak ik zelf ook veel orkestopnames en neem dan de WAV-files mee om te mixen, die importeer ik in Pro Tools. Ook is een OMF of AAF file uit AVID of Final Cut Pro is 1 op 1 te importeren.  Setgeluid van ENG-recorders gemakkelijk incl metadata worden geimporteerd. We hebben een eigen Wetransfer-account waar opdrachtgevers gratis gebruik van kunnen maken en waar tot 20gB aan data in één keer verzonden kan worden.

Én…er is airconditioning 🙂

Meer over wat ik doe en heb gedaan lees je hier…

Reageren is niet mogelijk