CRASH!

Helaas heb ik de laatste dagen geen nieuwe posts meer kunnen plaatsen, het leek erop alsof mijn database was gecrasht. Gelukkig draait alles weer en kan ik weer door.

Wat ik de laatste dagen gedaan heb? Vrijdag zat Horacio ” El Negro” Herandez dus in mijn muziekstudio, maar zelf zat ik in Wisseloord de SBS6 Kerstpromo op te nemen, erg gezellig, met Michael La Grouw en Nando Eweg. Zaterdag een klein editklusje, en direct daarna door naar Hyum in het hoge noorden om geluid te doen voor een van Nederlands beste coverbandjes: Back4More. Erg leuk, en erg laat. Vandaag lesgegeven in geluidstechniek in Arnhem, en daarna direct door naar de studio om een filmpje van de nog te komen musical “Evita” van “ouderwets” geluid te voorzien. Leuk om via mail steeds mixjes over te pompen en dan via de chat aanwijzingen te krijgen.

Morgen naar Eurosound om mobile3 te gaan voorbereiden voor de opnames van “Assepoester”, de musical die op dit moment in het Efteling theater draait. Woensdag en zondag nemen we daar in totaal 3 shows op, om vervolgens snel te gaan mixen, half december moet de cd af zijn.

Vandaag zat de ASKvideo DVD bij de post, toch weer een te gekke Protools video-tutorial. Echt het aanraden waard.

Voor de dingen die ik in Wisseloord heb gedaan kijk je <a title=”Wisseloord” href=”http://www.asloudas.com/wisseloord/” target=”_blank”>hier…</a>

Meer over bij “As loud as” muziek opnemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *