Terry Bogus guitars

Marshall, Ibanez, SM57’s, m’n Gemini, Millennia, Lynx en Protools HD is de weg die het geluid van Maurice’s gitaar af moest leggen om vereeuwigd te worden op “one single bite” van Terry Bogus. Gitaar opgenomen dus, afgelopen vrijdag. De Achterhoek Arena komen ze niet meer in (en daar krijgen ze in Dinxperlo heel snel spijt van) maar bij mij zijn goeie muzikanten altijd welkom! Sinds wanneer worden caffeine en nicotine als drugs bestempeld trouwens…..?

Altijd verbaas ik mezelf over hoelang je met gitaartracks opnemen toch steeds weer bezig bent. Even een liedje inspelen. Maar goed, “One single bite” telt nu toch zo’n 16 gitaartracks en dat duurt effe voordat het erop staat. Bovendien houdt Maurice net als ik van een partij goed uitzoeken, improviseren en kwaliteit. Bovendien kwam Maurice keer op keer met goeie ideeen, en die wil je eerst uitproberen voordat je ze perfect Protools in knalt. Enfin, leuke en lange dag weer. Bijna klaar dit liedje….

2 Comments

 1. Hey lezeraars,

  Gisteren (06-06-08) rond een uurtje of 14:15 aangekomen bij de studio, 20 minuten later aan het opnemen geslagen.
  Spreker in een apparte ruimte geplaatst zodat we onszelf niet nóg gekker zouden maken dan we al zijn.
  To bad voor de muzikanten (zo ook de componist van menig bekend nummer van o.a. “Frank Boeien”, “Boudewijn de Groot” en “De Dijk”, zo heb ik me laten vertellen…) die in de studio daarnaast een poging deden tot repeteren… arme stakkers.

  One single bite is een eind de goede richting in geboost. De refreinen zijn aangedikt met een loodzwaar geluid van gitaar, de coupletten met freaky ebow geluiden, en het eind… tja… met donderend geraas naar het eind.. (zeker met hier en daar een “Dimebag-Darrel geluid”….)

  As loud as…..!!!!!!
  ^^ Hell yeah!!^^

 2. Hoe het ook loopt: Wij weten wat Dimebag als laatste heeft gehoord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *