Maandag “Spot the gear” dag: Rolling Stones

Over the Rolling Stones hoef ik niet heel veel meer te vertellen denk ik…Ze spelen hier o.a “Mixed Emotions” in AIR Montserrat. Wat zien we voorbij komen?

Check meer Rolling Stones hier…

7 Comments

 1. Ik zie zwart beeld! Verder kan ik er niet echt achterkomen..

 2. Ze spelen ook snachts! Ik had het op m’n Iphone ook, maar online op de site zie ik het gewoon….je herkent gewoon niets man! 😉

 3. SSL, Radar, Shure SM58, Shure SM57, Yamaha NS10’s, Lexicon 224, Neumann U67 en U47’s denk ik.

 4. Thanks Tim! Ik wou al zeggen: Als niemand hier gaat meedoen, nok ik er gelijk weer mee :-).

  Ik voeg er nog U87’s aan toe, voor zang & toms. U67 ook, maar heeft een grotere connector (buizenmic), U87 heeft “gewoon” XLR. MD421’s bij de drums, een SSL4000 (ik weet dat er een Neve heeft gestaan, maar dat is dit zeker niet) een Lex480 remote, geen Radar maar een 48 kanaals meterbrug voor een digitale multitrack vrees ik. Radar is van half jaren ’90.

 5. “Spot the gear” moet je er inhouden hoor, hartstikke leuk! Denk alleen dat iedereen deze maandag druk aan het bijkomen was van de Musikmesse of, in mijn geval, druk met Protools van hot naar her te verplaatsen…

  Denk je niet dat het een 224 was in plaats van een 480 gezien het jaar waarin dit opgenomen is? Dat van die Radar klopt inderdaad niet al doet het scherm bij de SSL me daar wel aan denken. Misschien dat Otari daar wel op voortborduurt heeft na de MX80 enzo.

 6. Ik dcht de 224 remote wat bonkiger was: http://www.gearslutz.com/board/attachments/so-much-gear-so-little-time/6510d1114097807-lexicon-224-lexicon-224.jpg Maar je ziet soms ook nieuwere versies. Misschien wel dus.

 7. Ja, die ziet er inderaad wat hoekiger uit dan ik gewend ben. We hebben hiero een 224 en een 480 en de controllers lijken sprekend op elkaar en zijn ook gewoon compatible met elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *