Kluspraat: Carnaval, Dire Straitz, Henne, 801’s

De afgelopen dagen bezig geweest met opnemen, mixen en backuppen. Vorige week heb ik een carnavalsvereniging opgenomen (ja, het is die tijd van het jaar) in Elst, erg gezellig, en met een Eurosoundbusje buiten in de kou gestaan om alles op de sporen te krijgen. Dat is gelukt, en die sporen heb ik van de Tascam X48 machines van Eurosound gebackupped en in mijn Protools-setje geladen.

Vrijdag kwam Henne van deze band even wat saxofoondubs doen bij mij in de studio, ook dat was gezellig. Kort, krachtig en leuk.

Gisteren (zaterdag) een dagje in Wisseloord 2 gebivakkeerd met Dire Straitz, een coverband van…..jawel, de Dire Straits. Ook gezellig. En sinds een poosje een hele dag storingsvrij gewerkt, erg fijn. En leuke liedjes gehoord, Mark Knopfler en de zijne konden het echt wel in die tijd.

Vandaag heerlijk vrij. Komende week oa de musical “Joseph” opnemen in het Beatrixtheater in Utrecht, wederom met een Eurosoundbus. Heb er nu al zin in, 120 sporen naar binnenhalen en er iets klinkends van proberen te maken.

Bekijk hier wat ik nog meer heb gedaan in Wisseloord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *