Kluspraat: Popstars 2008

voor en na de bevalling van Aline ben ik bezig geweest met het opnemen van tunes voor Popstars, het talentenprogramma van SBS6 dat sinds kort weer is begonnen. Met Gerard Joling de tune opgenomen voor het programma, en dat verliep lekker. Ondanks alles kun je van hem zeggen wat je wilt, maar hij is toch echt de topper van de drie. Trouwens, je had me nog in de studio kunnen zitten, er werd een korte impressie van de opnames uitgezonden bij SBS shownieuws…..ik zeg: Komkommertijd!

Daarna de nieuwe tune van “Wie ben ik” opgenomen, dat ook binnenkort bij SBS begint en wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Patty Brard, ook heel gezellig.

Tussendoor heb ik afgelopen weekend in de studio gezeten met TRS/Arashi, een rapgroep uit het hoge noorden. erg gezellig en goed, leuke tijd gehad. Al het bovenstaande in de Wisseloord studios gedaan.

De komende tijd heb ik het rustig gehouden met werk, al ga ik hier en daar wel wat dingen doen, maar met de komst van Aline blijf ik voorlopig lekker thuis :-).

Bekijk hier wat ik nog meer heb gedaan in Wisseloord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *